Ingarvet-GP-premiär

Idag kördes årets första Ingarvet-GP, i alla fall för min del. Det blev ett helt annorlunda upplägg och en helt annan bana än tidigare. Idag höll vi till endast inne på bilprovningens område, det blev en kurvig och teknisk bana. Jag som ännu varken fått igång ben eller flås skulle nu också bemästra teknik, vilket inte ännu är min starka sida. Dock så tyckte jag att jag kom in i kurvtagningen bättre och bättre. De gånger jag kollade på hastighetsmätaren på raksträckorna (de få som fanns) så låg farten kring 38-42 km/h. 
Vi körde några teknikvarv därefter brände vi till med 3 x 10 minuter så jag fick bli stum idag med, men det kändes inte katastrofalt dåligt, skönt det. För att om möjligt kunna köra mig ännu stummare så tog jag och avslutade med en intervall från Järlindskiosken upp till Kårestugan. Så nu svider det skönt i surbenen!
Delar av dagens gäng.

David ”Vurpkungen” Mayer drog till med två vurpor och en punktering idag. Hyfsad utdelning måste jag ju säga!
Passdata:
2,16,50 timmar
137 medelpuls
188 maxpuls
385 höjdmeter
1624 kilokalorier
  
https://adamsteen.se/
Previous articleDags igen
Next articleUppdaterat bloggdesignen

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here