#Ingarvet-GP, surben och ”KOM” runt varpan.

All träning den senaste tiden har ju inte gjort succé med min form direkt. Visst, jag känner mig mer grundstark nu, men pangpanget i benen är ju som bortblåst. Det märktes idag under Ingarvet-GP. Tog otaliga femteplatser (fyra får poäng), och bara en poängplats, en fjärdeplacering. Det regnade satan på slutet också. Men vad spelar allt detta för roll? Vi får ju ha kul, och kul, det har man på Ingarvet-GP vill jag lova.
Vi brukar ju rulla ner runt Varpan efteråt, men då ingen annan var sugen i spöregnet så begav jag mig ut på ”KOM”-jakt runt varpan (KOM = snabbast tid under en förutbestämd bana på Strava). Banan är 13,8 kilometer, och jag hade tiden 23,12 runt, vilket ger en snitthastighet på 35,8 km/h, det utan att maxa. Låg på cirka 75-80% av maxpuls. Så det kändes skönt. 
Jag tog några bilder idag, (förhoppningsvis får jag tag i flera framöver då jag räknade till fyra systemkameror runt banan idag):
Henrik Öijer var väl så nöjd och fin idag.

Mattias ”Matimbas” Nilsson hade idag vågat sig hit, kul!

Mästar-Jenny Rissveds, min idol var där och totaldominerade tjejklassen idag. Även om Frida Knutsson var otroligt stark även hon.

Tre foton som Henrik Öijer tagit.
Vi avslutar med Garmin- och Strava-filer:

https://adamsteen.se/
Previous articleKvällen stora händelse.
Next articleSnart så

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here