Inte ens nio mil, men väl fem timmar, inklusive tuffa intervaller

Filosofierande strax innan Svärdsjö
Idag har man fått känna på att man lever, usch och fy. Planen var ”enkel”; fem timmar stakning totalt, efter tre timmar; 2 x 20 minuter AIII och efter fyra timmar; 10 x 1 minut max! Gänget som idag gav sig an detta fina pass var förutom jag; Jimmie Johnsson,
Dricka i Gårdvik, mellan Svärdsjö och Toftbyn. Riktigt fin rullskidväg här, egentligen så är hela vägen mellan Svärdsjö och Sundborn grymt fin. Bra asfalt, fina miljöer och förhållandevis lite trafik 

Två bilder på mig. Notera siffrorna från min Polar-klocka. Ny uppdatering idag på appen, där kan man lägga in siffrorna, antingen via egna bilder, eller via en kartbild från rutten. Cool funktion för oss som är slav under de sociala medierna

Puls-, hastighets- och höjd-kurva

Dagens rutt, siffrorna ni ser är mellantider, där har vi startat och slutat intervallerna
https://adamsteen.se/
Previous articleVasapassdags
Next articleKunde inte hålla mig

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here