JAG HATAR VINTER, iaf denna kyla!

De tre unga och lovande AXA-åkarna Adam Steen, Jimmie Johnsson och Martin Holmstrand sågs under eftermiddagen skejtandes runt i Lugnet-terrängen. Kan det vara en möjlig satsning inför kommande SM-stafetter månntro? Vi har ju framtiden för oss i alla fall. Vindallergiker som jag är så lät jag dom två dela på dragjobbet, vill ju inte slösa energi i onödan. Men tydligen har det införts någon ny regel om att man måste hjälpa till att dra på långloppen för att undvika skäll?! 
Det blev ett varv runt det 15 kilometer långa elitspåret och därefter ett runt femman. De andra två djuren fortsatte ett varv runt milen till. Jag hade tänkt köra någon kilometer till, men höll på frysa sönder och samman så jag drog direkt ner på bilen med fem minuters minustid på klockan. Något jag där och då sket högaktningsfullt i. Var inte på direkt toppenhumör på vägen ner till stadion när jag fick kryssa mellan snökanonerna som stod mitt i spåret, samtidigt som jag benskejtade med stavarna fastklämda i armhålan (fingrarnas känsel var borta sedan länge). Jag hatar den här jävla kylan och vintern. Plus 10 grader eller minus 100 Varför kan vi inte ha en normal vinter för?! Önskar jag höll på med en sommar- eller inomhus-idrott. 
Trött som ett jävla svin är jag också. Imorgon får jag då äntligen sovmorgon och ska sova hela dagen. Sedan ska jag till Tällberg på ett eventjobb mot kvällskvisten, inget som man blir miljo på direkt. Ångrar mig att jag tackade ja till det, eftersom att det är tävling i Mora på lördagsmorgonen. Men är man en hora så måste man ju ta alla jobbtillfällen i akt, för att få det här sjunkande skeppet att flyta ett litet tag till.
1,25 var jag ute idag i alla fall.

Glad.
https://adamsteen.se/
Previous articleSvamlar vidare
Next articleNytt från CLWR!

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here