Klar med hygget och två timmar stakning

Idag blev vi klara med ytterligare ett hygge, så jäkla skönt!! Nu är det bara resten kvar!
Dagens träning blev två timmar stakning på treor. Hade Jesper Nyström med mig, han körde dock skate. Vi åkte en tur förbi Österå, upp till Rostberg, Skuggarvet, vidare ner till Hobborn, Lilltäkt, Östborn, gamla Svärdsjövägen till Lugnet och hem. Kändes okej till en början, men sista timmen var jag väldigt trött och seg på. Nu sitter jag halvt väggad här i soffan och tar mig ingenstans. 
https://adamsteen.se/
Previous articleKlara idag
Next articleNytt hygge

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here