Klart över förväntan!!

Idag får jag vara nöjd med min insats, jag kom femma 55 sekunder från seger. Det kändes precis lika dåligt innan loppet idag som det gjort de två-tre senaste dagarna. Så jag hade varit nöjd om jag hållit undan för dagens segrare Lars Suther som startade 2,30 min bakom mig. Men direkt när jag startat var det som att allt försvann och det kändes faktiskt rätt bra.
Första varvet tyckte jag att jag öppnade kontrollerat, i varvningen till andra startade en kille precis men jag fick inte riktigt häng på honom (plus att jag var som tröttast på just andra varvet) förens på mitt tredje varv då Patrik Karlsson Falun-Borlänge SK kom ikapp. Jag lyckades hänga på honom i lite över ett varv innan jag sista cirka 800 meterna gick förbi Patrik och lyckades hänga av honom ett fåtal sekunder, jag spurtade ju och Patrik hade ett varv kvar så han var ju tvungen att hålla igen lite!
1:a Lars Suther 27.22
2:a Per Jonsson 27.42
3:a Peo svahn 27.52
4:a David Frisk 28,05?
5:a Adam Steen 28.17
6:a Patrik Karlsson 28,20
Cirka 22 stycken gick i mål.
https://adamsteen.se/

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here