Klassiskt och 10″-20″

Hallå.
Det blev ett träningspass till slut idag med. Jag och Kalle Gräfnings körde en vända på de klassiska rullskidorna, från Britsarvet, upp till Lugnet, gamla Svärdsjövägen bort till Sveden, vidare till Östborn, in till Lilltäkt, Hobborn, Skuggarvet, Lugnet och sedan Britsarvet igen. Mellan Lilltäkt och Hobborn så drog jag till med en kvart 10″-20″-intervaller för att väcka kroppen inför morgondagens Vasastafett, kände mig lite halvloj, men förhoppnigsvis har jag väckt kroppen nu!
Fick idag hem min nya pulsklocka från Polar, en V800. Ska bli spännande att få testa den, så jag tänkte sälja min gamla RCX5

https://adamsteen.se/
Previous articleSlut på vilan
Next articleMot starten i Vasastafetten

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here