Klassiskt på rugg

Det sjukaste med hela denna bilden är att jag betalt underställströjan själv, så jag tänker inte avslöja vilket märke den har.
Tjo hej.
Det funkade väldigt bra med rugg måste jag säga! Första timmen så var det sjukt blött och gick tungt satan, men jag hade väldigt bra fäste. Därefter så blev det lite kallare och något mer isiga spår, så då började det fästa sämre och glida lättare. Funkade ändå rätt okej att åka, skönt att slippa kladda med klister! Kände mig rätt så pigg i kroppen också och det var kul att för en gångs skull få åka diagonalt och med fäste.

Körde stora delar av mitt pass tillsammans med Lukas Lennartsson, Viktor Axelsson och Joakim Lindstedt. Sista halvtimmen dök också Erik Silfver upp, han var här och gästspelade i Falun, kul med sällskap! 25 kilometer och 570 höjdmeter hanns med under de två timmarna jag åkte runt där, ett fint och lugnt pass!

Syltföre och sol!
https://adamsteen.se/
Previous articleKör Birken!
Next articleNummer 182 på Birken

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here