Klassiskt på rugg

Det sjukaste med hela denna bilden är att jag betalt underställströjan själv, så jag tänker inte avslöja vilket märke den har.
Tjo hej.
Det funkade väldigt bra med rugg måste jag säga! Första timmen så var det sjukt blött och gick tungt satan, men jag hade väldigt bra fäste. Därefter så blev det lite kallare och något mer isiga spår, så då började det fästa sämre och glida lättare. Funkade ändå rätt okej att åka, skönt att slippa kladda med klister! Kände mig rätt så pigg i kroppen också och det var kul att för en gångs skull få åka diagonalt och med fäste.

Körde stora delar av mitt pass tillsammans med Lukas Lennartsson, Viktor Axelsson och Joakim Lindstedt. Sista halvtimmen dök också Erik Silfver upp, han var här och gästspelade i Falun, kul med sällskap! 25 kilometer och 570 höjdmeter hanns med under de två timmarna jag åkte runt där, ett fint och lugnt pass!

Syltföre och sol!
https://adamsteen.se/
Previous articleKör Birken!
Next articleNummer 182 på Birken

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here