Klassiskt på skins och guldhjältar på besök

Åter ett träningspass i trevligt sällskap avklarat. Adam skejtade och jag körde klassiskt på mina twin skin. Spåren håller än så länge klart över förväntan, bara att tacka och ta emot. Vi var hela vägen ner till Vargliden åt ena hållet och till Medväga åt det andra, alltså i princip hela spårvidden, sinnessjukt. 
Totalt var vi ute i två timmar, för att jag skulle få lite kvalitet på passet så lade jag till tio impulser under den sista halvtimmen, endast stakning. När jag sedan kom hem så körde jag lite TRX-styrka för att försöka stävja min stundande korpulens.. Undrar hur det går med den biten egentligen. 
I princip alla dagar som jag är hemma, samt äter lunch så äter jag omelett. Vanligen fyra ägg, mjölk (alternativt grädde, eller havredryck),  skinka, ost och kryddor. Idag var det inget undantag, gott och nyttigt dessutom. När lunchen var intagen så dök två av tre guldhjältar från förra årets SM-stafett upp, nämligen: Jesper ”Jassenyz” Nyström och Simon ”S2A” Andersson. Ett väldigt stort ögonblick för hela familjen, vi fick också en varsin inramad autograf till Alfons, det kommer han leva länge på, tack för det!
När guldhjältarna skulle iväg på nya uppdrag så passade jag på att ta med mig viktvästen på tio kilogram och Alfons ut på en mils promenad i det härliga solskenet, mysigt. Nu snart ska jag laga dagens middag: rotfrukter i ugnen, samt lax! 
Imorgon ska jag jobba igen, hörs!

https://adamsteen.se/
Previous articleAhabingo
Next articleVi ska till Mallorca +ANNAT

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here