Klassiskt race med Kalle.G

Det blev ett bra träningspass idag. Låg i rygg på Kalle.G hela racet mellan Lilltäkt och Urfjäll (toppen mellan Skuggarvet och Lugnet), men det blev lite jobbigare än jag trott. Första biten är stakning och det gick bra, när vi sedan skulle börja använda benen så märkte jag att ena spärren släppte. Körde resten av racet stakning och stakning frånskjut med ett ben. Jobbigt satan vill jag lova. Men det gick bra ändå. 
Tiden blev 28,29. Kalle åkte 3-2-rull, jag hade mina Briko Maplus, de rullar som mellan 1:or och 2:or. Min medelpuls under racet blev 163. 

Nu väntar jobb på gymet!

https://adamsteen.se/
Previous articleDags att träna
Next articleDags att rulla lätt

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here