Kokosolja och Jordnöttssmör

Två produkter som jag har testat på slutet och gillar skarpt är dessa: Organic Coconut Oil och Organic Peanut Butter. Båda produkterna kommer från Fitnessguru. Kokosnötsoljan ska ha otroligt många fördelar och vara riktigt bra för kroppen. Jag använder en matsked av den i mitt te, jag har den även och smörjer in kroppen med, funkar riktigt bra! Jordnöttssmöret använder jag som pålägg, riktigt riktigt gott och energirikt. Mycket värt att testa dessa produkter. Att de dessutom är ekologiska gör ju inte saken sämre!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here