Kollat skidspelen och tävlat företagsstafetten

Har efter träningen gjort en del ärenden på stan, därefter så åkte jag hem och bytte om, for upp till Lugnet och kollade på herrarnas ”king of mördarbacken”, en aning förkortad bana mot den vi körde igår. 
Efter herrtävlingen så blev jag övertalad att köra förstasträckan i företagsstafetten för idrottsarrangören Mats Andreasson. Tryckte på bitvis, men vågade inte gå alldeles på max, lyckades ändå vinna min sträcka och det kändes bra i kroppen. Var lite orolig innan då jag fått sjukt ont i mitten av ryggen, rädd om det antingen var något i revbenen eller med lungorna. Kände dock inget när jag körde. Hoppas det släpper.
Nu äter jag middag och snart får jag finbesök..
https://adamsteen.se/
Previous articleTvå timmar klassiskt!
Next article1,30 timmar stakning

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

2 COMMENTS

  1. Hallå! Tänkte bara på det där med din rygg. Jag gick med små dragande ryggsmärtor(sidledförflyttningar/framåt/bakåt) under en månads tid ungefär. Tränade på hårt som vanligt. När jag en dag hade så ont att jag var tvungen att kolla upp det så visade det sig att jag hade en större diskbuktning. Det är verkligen något som ingen skidåkare vill drabbas av. 🙂 Ha en fin påsk och lycka till med satsningen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here