Kort sammanfattning av dagen

Minus 18 vid starten idag, så det gällde att värma upp bra. Höll igång på skidorna så länge in emot start som jag kunde. Tog av mig kläderna tre minuter innan. 
Gick ut nästan max, kände att kroppen svarade bra, kände att skidorna både gled och bet bra, tekniken stämde och jag hade ett positivt ”flow” rätt igenom. Johan Granath ropade åt mig efter cirka 1,5-1,75 kilometer att jag ledde. Fortsatte mata på i ett högt och bra tempo, hade det lite jobbigt i slutet av långbacken ute på varv två. Lyckades ändå hålla en bra fart och vid passeringen hos Granath på andra varvet så ropade han att jag ledde fortsatt på första varvet, samt även nu vid passeringen på andra.
På varv tre och fyra så var det samma visa, bra fart i åkningen och ledning vid Granath. Först vid sista passeringen hos honom så insåg jag att jag hade gjort ett kanonlopp. In på upploppet så skulle jag staka ur mig det sista när stavremmen på höger går av, jag hämmas inte så mycket och lyckas spurta mig i mål som ledare. Kände mig inte helt utpumpad och var väldigt nöjd där i målfållan.
Konstaterade att jag slog åkare på åkare som gick in i mål och hade förhoppning om en pallplats ett tag, gick dock inte ända fram. Men nästa gång så! Jag hade inte en enda åkare jag kunde köra med under loppet, så jag är nöjd att helt på egen hand kunnat åka ett så här pass bra lopp!
Nästa helg väntar cykelcrossavslutningen i Vårgårda eftersom att jag inte kvalade in i Falun-Borlänges trupp till sverigecupen i Piteå. Men jag är inte bitter för det, nu får jag ju umgås med mina grymma cykelkompisar!
https://adamsteen.se/
Previous articleFyra! + Resultat
Next articleEn ny skön vecka

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

4 COMMENTS

  1. Grattis! Gött å känna den där känslan av att gå i mål, vara snabb och ändå ha mer att ge! Händer någon gång ibland men satans härligt när det händer! // Paddlarn

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here