Långa skateintervaller med kort vila

Den här bilden är till dig Magnus Darvell!

Dagens första pass blev skateintervaller (första för i år) kring bostadsområdet vid östra Tandådalen. Det blev fyra stycken á 16 minuter med 2-3 minuters vila.

På de två första var jag ett totalsänke, så jag genade lite för att kunna hänga med de allra snabbaste. När det var dags för tredje intervallen så blev jag helt plötsligt piggare och kunde följa andraklungan med Gustav Eriksson , Oscar Svensson och Anton Hedlund. Fjärde intervallen så hade jag också sällskap med dessa herrar och kände mig ännu lite piggare, så det var bra.

Gubbpulsen har börjat slagit in nu då jag i början låg på max, men inte fick upp pulsen över 160. Medelpulsen på hela passet blev 145 och maxpulsen 177.

Simon Andersson har äntligen anlänt hit, han är en mäktig a-kille!

https://adamsteen.se/
Previous articleTrasig
Next article2,30 timmar löp(tävling)

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here