Lite mer än nöjd.

Hej.
Då var dagens djävulspass avklarat. Vaknade med halvångest över att prestera, åt frukost, kände att kroppen ville prestera skapligt idag, inte alltför negativa tankar.
Började med att jogga till Kalle på knoppen, därifrån sprang vi upp till Lugnet och sen löptestet en gång i uppvärmningsfart. Om jag försöker förklara löptestet så går det såhär:
Start vid ”röda stugan” (toaletterna vid skidstadion/asfaltsvägen som går över skidstadion), snedda upp över hagen bredvid skyttepaviljongen, under röda skidbron, upp förbi dalahusstugan (vänster sida), över fårhagen, korsar elljusspåret, följer bergsstigen (tror jag), går i mål vid elstationen strax nedanför ”toppstugan”/sjlusarvsstugan.
Som ni märker så är det lite svårt att beskriva bansträckningen. Men det är cirka 1,8-2 kilometer, med en lagom lutning hela tiden.
Vi körde först ett race, med individuell start, en minuts mellanrum. Kalle hade då 6,42 (personbästa 6,22), jag hade 6,54 (personbästa 6,27),183 i snittpuls, 192 i maxpuls.
Därefter körde vi två intervaller (AIII-AIII+) till där vi startade samtidigt. På första hade Kalle 7,04, jag hade 7,22, 179 i medel-, 186 i maxpuls.
På andra intervallen hade Kalle 7,20, jag hade 7,25 , 177 i medel-, 190 i maxpuls.
Därefter joggade vi hem. Totalt tog passet 2,05. Jag är rätt nöjd då jag inte kört så mycket mjöljksyra på slutet. Så det är bara att bygga på det här. I eftermiddag ska vi köra ett rullskidspass distans.
Nu blir det lunch, hej!
https://adamsteen.se/
Previous articleLöpintervall/backtest
Next articleTeam kalas.

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here