Lite mer än nöjd.

Hej.
Då var dagens djävulspass avklarat. Vaknade med halvångest över att prestera, åt frukost, kände att kroppen ville prestera skapligt idag, inte alltför negativa tankar.
Började med att jogga till Kalle på knoppen, därifrån sprang vi upp till Lugnet och sen löptestet en gång i uppvärmningsfart. Om jag försöker förklara löptestet så går det såhär:
Start vid ”röda stugan” (toaletterna vid skidstadion/asfaltsvägen som går över skidstadion), snedda upp över hagen bredvid skyttepaviljongen, under röda skidbron, upp förbi dalahusstugan (vänster sida), över fårhagen, korsar elljusspåret, följer bergsstigen (tror jag), går i mål vid elstationen strax nedanför ”toppstugan”/sjlusarvsstugan.
Som ni märker så är det lite svårt att beskriva bansträckningen. Men det är cirka 1,8-2 kilometer, med en lagom lutning hela tiden.
Vi körde först ett race, med individuell start, en minuts mellanrum. Kalle hade då 6,42 (personbästa 6,22), jag hade 6,54 (personbästa 6,27),183 i snittpuls, 192 i maxpuls.
Därefter körde vi två intervaller (AIII-AIII+) till där vi startade samtidigt. På första hade Kalle 7,04, jag hade 7,22, 179 i medel-, 186 i maxpuls.
På andra intervallen hade Kalle 7,20, jag hade 7,25 , 177 i medel-, 190 i maxpuls.
Därefter joggade vi hem. Totalt tog passet 2,05. Jag är rätt nöjd då jag inte kört så mycket mjöljksyra på slutet. Så det är bara att bygga på det här. I eftermiddag ska vi köra ett rullskidspass distans.
Nu blir det lunch, hej!
https://adamsteen.se/
Previous articleLöpintervall/backtest
Next articleTeam kalas.

Related Articles

10 mil cykel – det skulle ju inte regna!

Hej! Det finns en VLOGG ute för medlemmar nu. Släpps imorgon tisdag 16:30 som vanligt, för övriga. På eftermiddagen åkte jag och Alfons hem från sommarstugan....

MTB + löpning + hopp

Tjena! Det har ju faktiskt tränats några timmar idag igen. Först fick jag låna ihop utrustning och cykel för att kunna åka mountainbike tillsammans med...

ICA-loppet 2024

God kväll! Idag har jag, precis som 2018, 2022 och 2023 deltagit i den lilla löptävlingen ICA-loppet här vid vår sommarstuga i Dala-Floda. Jag lyckades vinna...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here