Löpdiskussion kring livet, döden, rymden och tidsresor, bland annat

Två stycken Adam, ute på ett skogshygge, precis som i gamla goda tider. Saknar INTE plantsättningen, varje gång jag ser ett hygge så mår jag dåligt och funderar genast på plantsättning. När jag på slutet läst Johannes Ringsbys blogg och om hans plantsättning så har jag blivit riktigt illa till mods. 
Adam Sprang i ett par Icebug idag och jag i mina gamla goda Inov8 x-talon 212, båda lika nöjda över sina par. Jag tog bilen till Adam i Bergebo idag, där sprang vi ett varv runt en fin femtonkilometersslinga + lite mer. Totalt blev det 20 kilometer och 2,30 timmar. Lagom för dagen känner jag. Skönt att återigen kunna köra ett pass i bar överkropp! 
Vi tränar bra ihop jag och Adam. Mycket prat och diskussioner. Idag var det en djup och lång diskussion kring livet, döden, rymden och tidsresor, bland annat. Vi kom till slut fram till ingenting, men intressant var det. Undrar om man inte blir lite störd av den här träningen och alla ensamma timmar man spenderar på rullskidor, skidor och i löpskorna. 

https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here