Löpning och gym.

Hallå mitt i natten.
Blev ett andra pass idag med. Lite senare än vanligt. Sprang från Färnäs ner till Mora och gymet Activum (cirka 7,5 kilometer). Körde ”de vanliga” gymövningarna, med tung belastning 3×5 repetitioner. Därefter sprang jag hem igen samma vända.
Kände mig trött även på detta pass, kan vara de senaste tuffa passen som ligger till grund för det. Något oroväckande är att jag på tvåans växel på skate och på vissa styrkeövningar känner av min handled som jag skadade i cykelcrosstävlingen i Stockholm för två helger sedan..
Passdata:
1,21,27 timmar löpning
120 medelpuls
140 maxpuls
50 höjdmeter
762 kilokalorier
1 timme gymstyrka
https://adamsteen.se/

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here