Löpning och gym.

Hallå mitt i natten.
Blev ett andra pass idag med. Lite senare än vanligt. Sprang från Färnäs ner till Mora och gymet Activum (cirka 7,5 kilometer). Körde ”de vanliga” gymövningarna, med tung belastning 3×5 repetitioner. Därefter sprang jag hem igen samma vända.
Kände mig trött även på detta pass, kan vara de senaste tuffa passen som ligger till grund för det. Något oroväckande är att jag på tvåans växel på skate och på vissa styrkeövningar känner av min handled som jag skadade i cykelcrosstävlingen i Stockholm för två helger sedan..
Passdata:
1,21,27 timmar löpning
120 medelpuls
140 maxpuls
50 höjdmeter
762 kilokalorier
1 timme gymstyrka
https://adamsteen.se/

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here