Löpning och styrka.

Hej.

Efter avslutandet av dagens jobbuppgifter så mötte X upp mig på gymet. Där bytte vi om och sedan stack vi ut på en tjugo minuter lång joggtur. När den var klar så var det dags för dagens huvudträning; styrka gym.

Vi körde en rad olika övningar med tre set vardera. Första setet 8-12 upprepningar, andra setet 5-6 och tredje setet 2-3. Kändes skapligt, men jag var en aning sliten sen gårdagens träning och tävling.

När vi gymat klart så stack vi återigen ut på en tio minuter lång jogg.

Nu har vi duschat och sitter i bilen på väg in till stan för att köpa och fixa det sista inför morgondagens resa!!

https://adamsteen.se/
Previous articleDagen innan resan
Next articlePacka?!

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here