Måndagens bestyr

God måndag, och allt där till.
Här sitter jag och dricker kaffe i soffan, samtidigt som jag försöker hitta någon form av blogginspiration. Man kan ju inte blogga bara för bloggandets skull, eller hur? Det är ju typ det jag alltid gör i och för sig? Nej då, jag använder denna blogg lite som någon form av dagbok och träningsdagbok faktiskt. Och det är ju roligt att så många verkar tycka det är kul att följa mig i mina smått patetiska försök till att bli någon form av skidåkare. 
Jag bestämde mig igår för att ta en vilodag igår. Mest för att jag förra veckan var sjuk och sedan drog till med tre dagars träning i rad, varav två tävlingar. Är inte sliten egentligen, men jag ger kroppen en chans till återhämtning. Dessutom så tänkte jag försöka få till 15 timmar träning denna veckan. På lördag kommer jag troligtvis att springa Engelbrektsstafetten och söndag vila. De andra dagarna som är någotsånär fastställda vad gäller träning är ett ”Vasaloppspass” imorgon (stakning 4-5 timmar med intervaller), ”Vildmarksleden” onsdag (löpning cirka 4 timmar) och TRX-styrka på torsdag. Resten får jag fylla i efterhand.
Idag så har jag faktiskt lite träningsvärk i överkroppen sedan min lilla styrketräning igår, främst i triceps faktiskt. Härligt!
Nu ska jag åka en sväng till Falun, äta lunch och sedan kanske jag dunkar av en discgolf-vända. 
Hörs senare!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

Åkt Vasaloppet idag

Hej. Då har vi betat av årets trevligaste träningspass: Vasaloppet från start till mål. Jag och Jone körde hela och den gode Ulf Nordström var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here