Mat, matupplägg och ”haklampa”

En frukost och lunch förberedd. Till frukost brukar jag äta: 

– 2-3 deciliter havregryn
– 1 skivad banan
– 1 skopa proteinpulver 
– havredryck 
– frysta bär (oftast blåbär, mango, hallon)
– 2-4 kokta ägg 
Till lunch brukar jag mixa ihop och steka:
– 1-2 deciliter havregryn
– 2 bananer 
– 4-6 ägg 
– 1 skopa proteinpulver 
– frysta bär (oftast blåbär, mango och hallon)
Dagar som idag när vi ska till Falun så Alfons kan leka med farmor och farfar, medan jag tränar så brukar jag avvakta med mitt första mål mat till så nära inpå träningen som möjligt. Det för att inte bli hungrig under passet. Försöker alltid äta så nära inpå träningen som möjligt, enda undantaget är löpintervaller eller löptävlingar, där brukar jag äta cirka två timmar innan. För mig tycker jag detta upplägg funkar bäst, så hellre lite längre tid på tom mage och sedan äta nära träningen, än att äta långt innan och sedan bli hungrig under passet. 
_____
Igår kom den här coolingen till mig igen:

Han gillar lampor. Förra veckan fick han använda min pannlampa, eller ”haklampa” som Alfons säger, när vi gick med Boris på kvällen. Igår fick han ta min cykellampa på sin cykel. Mysig liten stund! 
Vi ska strax åka till Falun och jag ska träna ett distanspass rullskidor. Vi hörs senare!
https://adamsteen.se/
Previous article30 x 60”-30” skierg
Next article2,35 h klassiskt

Related Articles

+300 KILOMETER stakning i MISÄR!

  Jag lyckades i alla fall träna någorlunda okej denna vecka, tack till Albin för sällskap och en känga till vädergudarna som gång efter annan...

Stakveckan – mycket mörk läsning, inget för den kräsmagade.

  Från i torsdags, ett av förra veckans sex misärpass. Tjena. Här rullar livet på som vanligt. Oro och ångest inför den mörka tid som kommer med...

Hackmora Bergslopp på lördag 4:e oktober

    Tjena! Nu på lördag, den 4:e oktober klockan 12:00 går min kära klubbs klassiska Hackmora Bergslopp av stapeln för 34:e(!) gången i ordningen! Missa inte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here