Mat, matupplägg och ”haklampa”

En frukost och lunch förberedd. Till frukost brukar jag äta: 

– 2-3 deciliter havregryn
– 1 skivad banan
– 1 skopa proteinpulver 
– havredryck 
– frysta bär (oftast blåbär, mango, hallon)
– 2-4 kokta ägg 
Till lunch brukar jag mixa ihop och steka:
– 1-2 deciliter havregryn
– 2 bananer 
– 4-6 ägg 
– 1 skopa proteinpulver 
– frysta bär (oftast blåbär, mango och hallon)
Dagar som idag när vi ska till Falun så Alfons kan leka med farmor och farfar, medan jag tränar så brukar jag avvakta med mitt första mål mat till så nära inpå träningen som möjligt. Det för att inte bli hungrig under passet. Försöker alltid äta så nära inpå träningen som möjligt, enda undantaget är löpintervaller eller löptävlingar, där brukar jag äta cirka två timmar innan. För mig tycker jag detta upplägg funkar bäst, så hellre lite längre tid på tom mage och sedan äta nära träningen, än att äta långt innan och sedan bli hungrig under passet. 
_____
Igår kom den här coolingen till mig igen:

Han gillar lampor. Förra veckan fick han använda min pannlampa, eller ”haklampa” som Alfons säger, när vi gick med Boris på kvällen. Igår fick han ta min cykellampa på sin cykel. Mysig liten stund! 
Vi ska strax åka till Falun och jag ska träna ett distanspass rullskidor. Vi hörs senare!
https://adamsteen.se/
Previous article30 x 60”-30” skierg
Next article2,35 h klassiskt

Related Articles

SPÅRAR UR REJÄLT med träning! #Herrejössesvecka

   Denna vecka såg jag då inte komma! Satan vad det har tränats och cyklats dessutom, man kan nästan tro att jag blivit en cyklist...

Vansinnig träningsvecka +700 km

Under förra veckan fick jag hem riktigt fina kläder från mina favoritrullskidor Elpex! Man kommer inom kort släppa en ny rullskida i väldigt limiterad upplaga...

Så tränar eliten inför Vasaloppet – tips för dig som vill utvecklas

Vasaloppet är ett av världens tuffaste långlopp på skidor, och varje år lockar det både elit och motionärer som vill testa sina gränser. För...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here