Med på Mix Megapol!

Imorse blev jag uppringd av Praktikant-Malin från mix megapol – ”Äntligen morgon” de skulle höra med mig hur det gått. Intervjun gick bra tycker jag! Jag blev även med på en massa bilder från deras bildblogg! Kul Kul! Mix Megapols bildblogg , tryck Här för att leta på radioinslaget med mig!

Efter intervjun drog jag upp på Lugnet och åkte två timmar klassiskt med Håkan Löfström och Kalle Gräfnings! Nu blir det två timmar skate! Fortfarande utan internet.. Bredband2, NetIT och kopparstadens stadsnät får dagens, veckan, månadens och hela årets känga och ris, FY!

https://adamsteen.se/

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here