Mest besökta bloggen i Falu-området

Min blogg leder för första gången (vad jag vet), listan över mest lästa privata bloggar i Falun-området på bloggportalen. Mäktigt satan! Kul att ni läser min blogg, det betyder mycket för mig, kul även när ni kommenterar, samt de människor jag möter i olika sammahang som kommer fram och berättar att de läst bloggen och gillar den! 
Något ni känner att ni saknar, något mer ni vill veta, några frågor, eller liknande? Det kanske är någon ny blogg ni vill att jag har med i bloggfeeden här uppe till höger på sidan? Tveka inte att höra av er i sådana fall! Antingen via en kommentar eller via mail ([email protected]).

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here