Middag igen.

cyklistmiddag och cyklistmiddag 2 (härmade nog mitt inlägg här), så måste ju jag lägga i min överväxel vad det gäller middagar. Detta vackra ting här på bilden över är min skapelse. Ni som känner mig vet att jag inte är någon vän av matlagning..

Vad har jag då för ingredienser i middagen då, undrar säkert ni?
Jo följande:
Ekologiskt fullkorns cous cous
Tonfisk (funkar med lax, kyckling eller vad som ni behagar)
Fetaost
Ridderheims soltorkade tomater
Pesto
Pressad citron
Olivolja
Avocado

Nu blev ni sugna på mat va? Som ni ser så är det inte så avancerat, det är bara att blanda ihop och äta.
Rullskidor klassiskt idag och därefter jobb åt Lugnets Äventyr.
Hej så länge!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Slaget vid Bergebo – VAR ÄR SNÖN?!

  Tjena! En fullmatad vlogg är nu redo för er att sätta tänderna i! Följ med på veckans träningspass i det bedrövliga vintervädret, några vansinnesutbrott, sprängning på...

SÄSONGSPREMIÄR och SEGER!

  Hej! Julracet i Norberg blev tyvärr inställt på grund av snöbrist, men det hindrade inte oss från att få till en säsongspremiär i Orsa Grönklitt...

”Hur skulle Addesteek hantera det här?!” – Jag blir så JÄVLA irriterad!

  STÖD GÄRNA VLOGGEN MED EN LITEN SWISH: 076 - 166 49 97 Tjena! Rejält fina Skierg-pass med för mig bra tider, löpning i bar överkropp,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here