Middag igen.

cyklistmiddag och cyklistmiddag 2 (härmade nog mitt inlägg här), så måste ju jag lägga i min överväxel vad det gäller middagar. Detta vackra ting här på bilden över är min skapelse. Ni som känner mig vet att jag inte är någon vän av matlagning..

Vad har jag då för ingredienser i middagen då, undrar säkert ni?
Jo följande:
Ekologiskt fullkorns cous cous
Tonfisk (funkar med lax, kyckling eller vad som ni behagar)
Fetaost
Ridderheims soltorkade tomater
Pesto
Pressad citron
Olivolja
Avocado

Nu blev ni sugna på mat va? Som ni ser så är det inte så avancerat, det är bara att blanda ihop och äta.
Rullskidor klassiskt idag och därefter jobb åt Lugnets Äventyr.
Hej så länge!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Simons KALASRACE 2025 – HUR FORT kan jag springa på 5 km?!

En salig blandning - högt och lågt. Samt en avslutning med det klassiska evenemanget "Simons kalasrace"! Ny kod hos https://www.skistart.com: koden ”STSK05” ger 10% rabatt...

TRÄNING och Jone bjuder på SKOJ!

  Hallå där! Här är veckans vlogg! Det är fullt med vind, träning, träning i gott sällskap, väggningar, dödskörningar + andra tokerier och SKOJ! _____ Bli medlem i kanalen...

IGÅNG med TRÄNING – men något FÖRÄNDRADE ALLT..!

Det blev en hård start på det nya träningsåret, ont överallt efter fyra dagar. Därefter HÄNDE NÅGOT SOM FÖRÄNDRADE ALLT. Vad, det kanske inte ens står...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here