Middag igen.

cyklistmiddag och cyklistmiddag 2 (härmade nog mitt inlägg här), så måste ju jag lägga i min överväxel vad det gäller middagar. Detta vackra ting här på bilden över är min skapelse. Ni som känner mig vet att jag inte är någon vän av matlagning..

Vad har jag då för ingredienser i middagen då, undrar säkert ni?
Jo följande:
Ekologiskt fullkorns cous cous
Tonfisk (funkar med lax, kyckling eller vad som ni behagar)
Fetaost
Ridderheims soltorkade tomater
Pesto
Pressad citron
Olivolja
Avocado

Nu blev ni sugna på mat va? Som ni ser så är det inte så avancerat, det är bara att blanda ihop och äta.
Rullskidor klassiskt idag och därefter jobb åt Lugnets Äventyr.
Hej så länge!
https://adamsteen.se/

Related Articles

TIMHETSEN i Bergebo!

Jävlar vilka fina spår man fått till i Bergebo nu och jävlar vad det har tränats! Många vloggfavoriter figurerar i vloggen denna vecka, så...

SNÖPREMIÄR – Vasapass och pers på SKIERG!

Till sist kom även jag på snö i Orsa Grönklitt! Fick till ett riktigt fint och tufft pass där i gott sällskap! Dessutom ett bra...

VREDESUTBOTT, SJUK, mobbning och MASSA timmar!

Fan vilken vecka! - Blivit vansinnig på folk i vanlig ordning! - Varit i Orsa Grönklitt och åkt skidor?! (Känns som det iaf)! - Mobbning - Haft bekymmer...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here