Min dag i bilder och text

Utkast från hål nummer fem. Kast över huvudet med discen ställd rakt i luften
Goder afton.
Har hunnit med lite idag ändå. Skönt att göra något, annars börjar jag snart klättra på väggarna om jag inte får röra mig snart. 
Efter en frukost på fyra kokta ägg så var dagen i stort som följer;
Gräsklippning i livets sommarvärme, bar överkropp och podcast i hörlurarna. Idag lyssnade jag på
Tog sedan mitt bakhjul från landsvägscykeln och lämnade in det på cykelcentrum för ett byte av nav. Det var något problem i produktionen med det gamla navet, så det kan eventuellt vara en anledning till att ekrarna gängat upp sig en aning och gjort hjulet vint vid två tillfällen. När jag lämnat hjulet så tog jag bilen till ett närliggande företag och hämtade ut lite kläder, mer om det imorgon.

Åkte därefter vidare till ett företag i Falun för att lämna in ett par av mina 150 centimeter långa stavar från KV+. Dessa kommer skickas tillbaka till KV-killarna på
Efter stavlämningen så blev det en lunch bestående av fyra baconskivor och lite sallad. Försöker hålla nere på maten så gott jag kan nu när jag ändå inte kan träna. Drog sedan upp till Lugnet och tog årets första frisbeegolfrunda. Det slutade med några hål på par och en total på 16 över par. En av mina bästa rundor någonsin. Riktigt kul är det vill jag lova er!

Avslutade mitt häng i residensstaden med att kolla in en träningstävling som Falu CK arrangerade i MTB uppe vid hoppbackarna. 
Nu är jag tillbaka i grannkommunen och har just ätit middag. Ska nog avsluta dagen med hundbad, eller hundpromenad. Vi hörs imorgon igen!

Avslutar med ett av mina kast från dagen, i slowmotion:

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

4 COMMENTS

  1. Discgolf är verkligen sjukt kul! Vrid upp ryggen mer mot kastriktningen och sträck ut armen mer rakt i bakdraget så kommer du få lite mer tryck i dina drivar 🙂 Då känns det inte lika deppigt när kidzen klämmer av sina drivar på 150m + 🙂

  2. Nu har du blivit ordentligt deffad. Nog en dålig idé att gå ned mer och du riskerar att få dålig energistatus. Kanske därför du underpresterade rejält på en löptävling för ett tag sen. Vikten är inte allt ens i löpning.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here