Min MTB till salu!

”Säljer här min Merida MTB med fullt utrustad XT och låsbar framgaffel. Cykeln är från 2006 och i gott skick. Storleken är Large och passar dig mellan cirka 172 – 188 centimeter. Finns även passande kläder till cykeln (2 par byxor, 2 tröjor och en långärmad tröja).”Är du intresserad så hör av dig!


MTB:n är för er som inte fattar den cykeln som står längst fram på bilden ovan. Landsvägscykeln bakom är också till salu, men där har jag med största sannolikhet en köpare! Priset för MTB är 7 000 SEK och för landsvägscykeln 6 500 SEK.

https://adamsteen.se/

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here