Modifierat pass i Romme

Hejsan.

Dagens träningspass var som bekant förlagt till Romme alpin, jag hade även lurat dit Falupojkarna Mikael Sandgren och Robert Eriksson. Planen var att köra ett upplägg likt de tre senaste gångerna, alltså 4 x 15 minuter. Men vilken besvikelse när vi började värma upp och det visade sig att dom lagt snö i slalombackarna(!). Jag blev väldigt uppgiven och tänkte skita i allting. Hade det varit för något år sedan, eller om jag varit ensam idag så hade jag skippat hela fan, men med bra inställning så fick vi till ett bra pass i alla fall på olika långa intervaller. Annars brukar jag köra grusvägen upp, den är något längre och lite snällare lutning är åtminstone en del av slalombackarna. Idag fick det bli mestadels slalombackar, lite fram och tillbaka i dom också för att få till lite extra tid. Såhär körde vi rent siffermässigt på de totalt 60 minuterna i intervallintensitet:
1:a – 5,50 minuter, 110 höjdmeter
2:a – 5,30 minuter, 140 höjdmeter
3:e – 12,30 minuter, 240 höjdmeter
4:e – 8,00 minuter, 150 höjdmeter
5:e – 18,30 minuter, 265 höjdmeter
6:e – 8,00 minuter, 160 höjdmeter
7:e – 3,00 minuter, 85 höjdmeter
Tack för sällskapet killar, hade inte gått utan er. Bitvis var det svinhalt (även för mina inov8-skor) och vi fick på riktigt lägga in hufsfria zoner och staka för att inte ramla, spännande. Totalt alltså 60 minuter intervalltid, 2,15 timmars träning, 1210 höjdmeter och 17,3 kilometer. Kroppen kändes helt okej stabil, skönt!
Efter träningen i Romme så körde jag ett kort TRX-pass nere i källaren, underhållning av bålen.
https://adamsteen.se/

Related Articles

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

Åkt Vasaloppet idag

Hej. Då har vi betat av årets trevligaste träningspass: Vasaloppet från start till mål. Jag och Jone körde hela och den gode Ulf Nordström var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here