Mot Dala-Järna

 
Kortspel igår, givetvis med hunden mitt i alltihop 
God söndag och fjärde advent!
Idag tävlas det i stafett nere i La Clusaz, Frankrike (4×7,5 km) och  uppe i Boden så kör herrarna 15 kilometer skate masstart. Jag själv ska ju som tidigare nämnt tävla i Dala-Järna. Det ska enligt uppgift vara en prolog på 1,2 kilometer, därefter A-, B- eller C-final, beroende på din prologtid. 
Kanske i det kortaste laget vad gäller tävlingstid idag, men jag kanske dunkar till med någon intervall efteråt, vi får se. Jag ska i alla fall staka idag. Fint med en liten annorlunda tävlingsform för min del. 
Klockan 11,21,00 startar jag min prolog. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here