nittiostyckentiotjugo!

Hej mina läsare.
Nu har jag återigen avverkat ett 10″-20″-pass. Denna gång på klassiskt, med ruggskidor och ett bitvis ruskigt tungt före. Träningsvärken och likaså pulsen var grym. Men det spelade ingen roll, det kändes till en början ganska segt, men mot slutet började kroppen kännas bra.
En tävlingshelg återstår för mig, den 10-11 april är det tänkt att jag ska tävla Grönklittsjakten. På ett sätt är det skönt att säsongen börjar lida mot sitt slut, jag börjar känna mig rätt sliten i kropp och huvud. Frågan är om jag återhämtat mig till 100% sen Vasaloppet? Troligen har jag gjort det fysiskt, men förmodligen inte psykiskt. 
Nästa helg så åker jag tillsammans med min löparklubb Sågmyra SK  traditionsenligt ner till Bosön för ett ”komma-igång-med-löpningen-träningsläger”, det kommer bli lika skoj som alltid.
Dagens träningssiffror:
1,30,17 timmar
158 medelpuls
185 maxpuls
400 höjdmeter
1351 kilokalorier
Intervallblock 1: 15,04,1 min, 173 medelpuls, 181 maxpuls, 110 höjdmeter.
Intervallblock 2: 15,00,8 min, 175 medelpuls, 185 maxpuls, 95 höjdmeter.
Intervallblock 3: 15,00,4 min, 174 medelpuls, 182 maxpuls, 85 höjdmeter.
Den högsta medelpulsen jag haft på klassiska 10″-20″-intervaller?
Nu är det dags att åka till Tällberg för jobb.
https://adamsteen.se/
Previous articleTrendigt?
Next articleI baren

Related Articles

Vasaloppsvloggen 2025

Här kommer den efterlängtade Vasaloppsvloggen 2025! Varsågoda! _____   Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna vloggen med en liten swish på:...

Teamet åker HELA VASALOPPET!

Nu har vi genomfört årets trevligaste pass: Vasaloppet från start till mål. Trots bedrövligt väder tog vi oss igenom hela banan med en känsla...

(Inget?) Bessemerloppet – Vasaloppet i fara!?

Gick ju åt helvete med allt sedan vi senast körde. En hel vecka hemma från jobb. Ingen träning, mycket stress och oro. Men jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here