Nöjd med dagen!

Hej hej.

Efter att ha varit helseg igår på träningen så hade jag inga större förhoppningar om att åka bra idag. Men redan när jag testade skidor innan uppvärmningen så kände jag att kroppen var piggare. Jag hade fyra olika par att testa, valde ganska snabbt ett par som gick lättast. Därefter åkte jag banan och värmde upp min vanliga uppvärmning. Där jag bland annat kör en treminutersintervall. 
Jag gick ut i ett kontrollerat tempo och tyckte att det kändes bra. Vi seniorer körde tre varv på en femkilometersbana och först efter cirka halva racet började jag känna mig stum. Det hör inte till vanligheterna. Så sista 7,5 kilometrarna var det bara att kriga på så gott jag kunde. Tyckte jag höll ihop loppet relativt bra ända in i mål. Imorgon blir det att jaga. Resultat, klicka här.
Tyvärr har jag inga bilder från dagen, men jag tror ni överlever ändå?!
Det har varit dåligt med kommentarer från er läsare på slutet. Men min bloggning har väl inte varit världsklass heller. Det kan till stor del bero på min trötta telefon. Blogginläggen blir inte direkt vackra.. Förhoppningsvis får jag en ny iPhone snart igen!
Nu ska jag äta, höj höj!
https://adamsteen.se/
Previous articleSexa
Next articleJaktstart

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here