Ny bästatid runt milbanan!

Äntligen dundrar jag in en tid runt milen värd att notera, (man börjar ju känna cyklisternas flås i nacken)! Skulle köra ett fartpass på skate idag, så då tänkte jag att ett försök till rekordtid runt milen var ett lämpligt mål. Även om jag inte var alltför optimistisk innan start så gick det bra. Har några mellantider i huvudet som jag kan dela med mig av:

*2,15 min – Precis då jag kom upp på elljusspåret,
*4,33 min – Svänger av elljusspåret mot 5:an, 7,5:an och milen,
*7,33 min – Där femman viker ner höger,
*11,09 min – I botten av ”långbacken” på milen,
*16,40 min – Toppen på ”305,9”,
*21,30 min – På toppen innan 5:an ansluter
*26,58 min – I mål!

Det gäller att ha bra sifferminne 🙂

Mot slutet av elljusspåret så hade någon ställt upp två ”avspärrningsbockar” som jag fick lov att åka på baken under och resa mig upp igen, där tappade jag några sekunder. Känslan annars var att jag öppnade rätt hårt, blev bra trött men höll ihop loppet rätt bra. Pulsen under ”loppet” blev 189 i max och 182 i medel. Jag är nöjd med detta, då jag igår också var i Stockholm och är lite halvsliten i kroppen.
Dra in någon tid ni med, och skriv in det under kategorin ”Tider” på högra sidan en liten bit ner i bloggen!
Senare ikväll drar jag på lite innebandy för skojs skull!

Hörs senare!

https://adamsteen.se/
Previous articleBilder från Rudan och Stockholm
Next articleSkidtest

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here