Ny vecka, nya möjligheter.

Hejsan.
Då sitter man här igen i personalrummet och äter frukost. Måndag morgon och en jobbig vecka framför sig. Men det är bara att hålla i träningen och bita ihop. Idag blir det ett distanspass stakning på 2-2.30 timmar, jag måste ju få låta överkroppen jobba lite också. Imorgon blir det ett tufft löpintervallpass på både bana och i terräng, någon som är sugen att vara med där? Jag börjar värma upp runt 17.45, så vid klockan sex och framåt är jag på friidrottsplanen vid lugnet, det är bara att vara med! På lördag är det tävling igen, denna gång är det marknadsloppet här i Falun, det ska bli skoj. Nästa vecka måste jag få in två rullskidsintervallpass och ett styrkepass. Det bara rullar på 🙂
Nu ska jag jobba igen, vi hörs ikväll!
https://adamsteen.se/
Previous articleGoddag
Next articleStaka staka

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here