Ny vecka, nya möjligheter.

Hejsan.
Då sitter man här igen i personalrummet och äter frukost. Måndag morgon och en jobbig vecka framför sig. Men det är bara att hålla i träningen och bita ihop. Idag blir det ett distanspass stakning på 2-2.30 timmar, jag måste ju få låta överkroppen jobba lite också. Imorgon blir det ett tufft löpintervallpass på både bana och i terräng, någon som är sugen att vara med där? Jag börjar värma upp runt 17.45, så vid klockan sex och framåt är jag på friidrottsplanen vid lugnet, det är bara att vara med! På lördag är det tävling igen, denna gång är det marknadsloppet här i Falun, det ska bli skoj. Nästa vecka måste jag få in två rullskidsintervallpass och ett styrkepass. Det bara rullar på 🙂
Nu ska jag jobba igen, vi hörs ikväll!
https://adamsteen.se/
Previous articleGoddag
Next articleStaka staka

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here