Nyfärgat hår och ny anställning

BloggerImage
Nyfärgat hår, rätt nöjd. Vad tycker ni?
Tja tja bloggen. 
Idag kändes mina vader på riktigt som om dom blivit manglade. Haltar värre än värst. Lyckat pass igår med andra ord. Idag smäller jag på med ett till benpass; tre timmar cykel. Start 15,45 – 16,00 från Britsarvet. Välkommen. 
Har ju då och då kört lite med principen av vartannat pass, alltså; ben – överkropp – ben – överkropp. Testar denna veckan att köra två ben i rad och sedan två överkropp. Utvecklande att testa lite nytt och att inte köra i samma hjulspår hela tiden. 
Idag skrev jag på höstens anställningskontrakt. Skönt att ha det gjort. Så den 22 augusti börjar jag igen. Blir skönt satan med långledigt. Två dagar kvar nu!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here