Nytt drömpass i Romme alpin

Foton:

Precis som förra fredagen så blev det ett träningspass till, i och hem ifrån Romme alpin. Stakade på mina Elpex 4-3:or dit och hem, vilket totalt blev 1,55 timmar och 31,5 kilometer. 
Igår så gömde jag mina elghufsstavar och springskor i närheten av Romme, så idag mötte jag upp Jonatan Engdahl vid infarten till skidanläggningen och bytte där om till elghufs-utrustning. Till skillnad från förra gången när jag sprang fyra gånger uppför den ”vanliga” grusbacken så sprang jag idag två gånger (intervall ett och tre) uppför den, två gånger (intervall två och fyra) uppför en annan grusbacke på baksidan som är något kortare och brantare. Avslutade sedan med en åtta minuter lång intervall i liftgatan för att få ihop 60 minuter total intervalltid. Lite siffror från intervallerna:
1:a – 15 minuter, 2,45 kilometer 165 snittpuls, 173 maxpuls, 235 höjdmeter

2:a – 11 minuter, 1,63 kilometer, 168 snittpuls, 175 maxpuls, 185 höjdmeter

3:e – 15 minuter, 2,43 kilometer, 174 snittpuls, 184 maxpuls, 235 höjdmeter

4:e – 11 minuter, 1,65 kilometer, 175 snittpuls, 186 maxpuls, 185 höjdmeter

5:e – 8 minuter, 0,67 kilometer, 167 snittpuls, 178 maxpuls, 165 höjdmeter

Idag kändes det lite bättre än senast, både uppför på intervallerna och när jag sprang utför i benen som inte blev lika trötta denna gången. Skönt! Kul också med sällskap och att få testa en ny intervallbacke därborta, den grusbacken jag brukar köra är inte rolig alltså, men väldigt effektiv! 
Totalt så var jag idag ute i 4,15 timmar, hann exakt 50 kilometer och plockade 1500(!) höjdmeter!

Nu får vi väl ta och avsluta min swishbombningsvecka. Stort tack till alla som bidrog med sponsring till mig! Det var riktigt värdefullt, ni är bäst! Totalt så swishade ni in 4343 SEK till mitt nummer 0761664997, grymt! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here