Nytt fint cykelpass

Härligt cykelpass även idag! Fint sällskap, grymt väder och en trevlig vända! Vi cyklade denna vändan idag:
Idag hade jag faktiskt lite piggare ben än under gårdagspasset, men jag försökte ändå att ta det rätt så lugnt. Imorgon är planen att springa nämligen, så jag vill inte ha helt döda ben. Det blev 87 kilometer, 2,55 timmar och 645 höjdmeter. Även idag på enbart vatten och inget annat. Det är lite ovant att dels cykla, men också att köra lite ”längre” pass, så det bränner ju lite energi, grymt bra det!
Skönt att träna på förmiddagen för en gångs skull, då har jag ju hela dagen ledig sen. Har efter träningen åkt till Dala Wärdshus för lunch och sedan sovit lite välbehövlig middag. Nu ska jag städa i lägenheten, åka och tvätta bilen och sedan tvätta lite kläder. Kingdag!
Några bilder:
Vägen mellan Enviken och Linghed är fin, här i Enviksbyn

Snyggt med vatten på båda sidor av vägen

Johan ”Joersa” Eriksson har nu trappat upp sin satsning mot OS

Drömben? Tveksamt

https://adamsteen.se/
Previous articleHur sjukt?!
Next articleFavorit i repris!

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here