Nytt rekord igen!

Godkväll.

Idag var det återigen dags för löprundan som jag och Darnerud brukar köra. Denna gång körde jag dock själv, hade inga större förhoppningar om en bra tid, utan jag tänkte mer få en bra genomkörare.

Starten är här i Britsarvet i höjd med Ica (ca 115 möh), springer till Svärdsjögatan, järlinden, Högbo, militärvägar och mål på 305,9 (milbanans högsta punkt ni vet..). Sträckan är kollad med GPS och mäter 8,75 kilometer.

Mina tre tidigare lopp så har jag haft:

– 36,15

– 35,49

– 35,26

Som sagt, jag hade inga större förhoppningar idag. Gick ändå ut hårt, men det blåste sån motvind första kilometern så bitvis kändes det som att jag stod still. Stum blev jag också.

När jag sedan vände upp på Svärdsjögatan och började klättringen så kändes det lättare, passerade 2 kilometer på 7,27.

Vid Järlindskiosken efter 3 kilometer hade jag 11,10 och det kändes rätt lätt.

Nästföljande kilometer upp emot Högbo är rätt tuff, 4 kilometer passerades på 15,44 och jag var fortsatt pigg.

5 kilometer på 19,43, pigg ännu.

6 kilometer; 23,43.

Kilometer 7 och 8 kommer jag inte riktigt ihåg var mellantiderna ligger. Men jag började bli rätt trött här, bet ändå i bra och lyckades skära mållinjen på 35,00, vilket blir ett snitt på 4,00 min/km!! Nöjd och trött satan!!

Därefter joggade jag sakta hem!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here