Oj oj oj

Kallt som satan ute idag. Ser ut att bli kallt på morgondagens tävling också, brr.

Det här med risporten får jag ju lämna nu. Lisa Ström är jättearg på mig. Tydligen får man inte blogga om vad man vill längre. Medan vissa får smutskasta till höger och vänster. Folk med lite humor och självdistans förstår nog att jag mest skrev detta för att retas och jävlas. Alltid roligt när folk blir lite griniga kan jag tycka.

Men vad ska man då blogga om för idrottsligt? Släpp dopningen fri? Låt kvinnor och män tävla i samma klass så att alla tävlar på samma villkor? Osv.

Nej nej, nu ska vi vara glada och sluta gnälla.

https://adamsteen.se/
Previous articleMer ridsport åt folket.
Next article30 min skate

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

10 COMMENTS

  1. Men strunta i henne! Man fattar ju att du skojar och driver med hela grejen. Men man kanske inte får skoja om hästhoppning, vad vet jag.

  2. men adam vännen, eftersom du uttryckligen sagt att du gör det för att provocera så får du ju också räkna med att få motsvarande mängd skit tillbaka som den du slänger ut. det är så att säga du som, för att använda ett passande uttryck, satt dig på lite för höga hästar och inte riktigt klarar av ett ifrågasättande av det du skriver. du borde ju vara glad, själva poängen med att provocera är ju att få reaktioner. jag uppfyller bara det.

    att sedan försöka få det att verka som att du vet om jag är arg eller inte blir ju bara trams. har aldrig varit arg på dig så långt tillbaka jag kan minnas att vi känt varandra. du blandar ihop mig med robban.

  3. Lisa Lisa..min och Adams relation är som ett äktenskap..man myser, blir osams, bråkar, surar och slutligen kramas å blir förlåten!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here