Okej då!

Jag skriver väl eftersom att ni tjatar så mycket!
I förmiddags drog jag ut på en liten morgonjogg, redan där kände jag att det skulle bli en jobbig tävling (jobbigare än vanligt naturligtvis), kände av de två tidigare dagarnas intervaller i ben, armar eller ja, egentligen hela kroppen.
Vi startade strax efter klockan 14.00 höjdmeterna vi skulle plocka var inte som jag sa: 550, utan ynka 483. Vilket i och för sig är 80 meter över tillåtet i världscupen, men alla vi vet ju vilka mesar dem är, som imorgon bara kommer åka ett varv på den banan vi åkte tre varv på idag 😉 Jag hann åka till mördarbackens botten, cirka 400 meter innan jag blev totalstum, trött i benen och ont i ryggen. Men jag hade bestämt mig för att hålla ihop det så gott det gick och absolut inte bryta. Så det blev en dryg haltvimmes plåga för mig (cirka 30,50 tog det). Jag kom sexa utav nio fullföljande. Förresten så var tydligen SVT där och körde sin generalrepetion inför helgen genom att filma vår tävling från start till mål.
Efter tävlingen var det jobb hos Lugnets äventyr igen, som stod på programmet. Företaget YIT hade kommit till oss för lite teambuilding och roliga aktiviteter. Där jobbade jag i cirka tre timmar. Nu har jag precis kommit hem från ICA Maxi där jag handlat.
Imorgon kör jag företagsstafetten för Idrottsarrangören Mats Andreasson AB, tillsammans med: Håkan Löfström, Jonatan Steen och Patrik Söderqvist (gammal klubbkompis från Falu IK friidrott, duktig orienterare, som nu jobbar åt IBF Falun)
https://adamsteen.se/
Previous articleDålig respons!!
Next articleResultat elljuscupen.

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here