Onsdags-VM med ny bana!


Oscar står och gestikulerar innan start.


Likaså Jone.

Såhär glad var Daniel ”storlodet” Olsson över att få vara med på sitt första onsdags-VM!!

Här brukar man åka skidor va?
Idag var det första onsdags-VM sedan vintertidsomställningen. Men vi trotsade mörkret, och Patrik ”paddlarn paddan” Svensson hade lyckats hitta på en riktigt fin bana, där vi hela tiden kunde se med hjälp av skidstadions grymma strålkastare. Vi var även idag 15-20 cyklister och minst tre nykomlingar, kul! 
Vi körde samma upplägg som tidigare: 3 x 2 varv. 10 minuter styck tog heaten.
På första heatet kändes det helt okej, kom iväg med de snabbaste, men lyckades givetvis köra fel på den nya banan. Kom ikapp de andra som fått försprång. Låg och kämpade om tredjeplatsen då Fredrik ”seglarn” Edin (som dagen till ära kom ändå från Stockholm för att vara med på våran fina tävlingsträning) och Martin Eriksson fått en fin lucka. Lyckades i sista löphindret 50 meter från mål springa rätt in i trappen, ramla och tappa kedjan. Rullade in som femma.
I andra heatet kämpade jag till mig en fjärdeplats efter en stark avslutning.
Tredje och sista heatet så låg jag fyra efter ett varv, lyckades kort efter varvningen passera Martin Eriksson som fått något problem. Märkte att de två före mig, Jens Westergren och ”seglarn” inte hade så stort försprång, så jag satte allt på ett kort och stötte faktiskt ikapp dem. Låg på deras hjul tills det återstod tre kurvor, då lägger jag ner cykeln lite för mycket så jag vurpar. Tar mig upp rätt snabbt och håller min tredjeplats ända in i mål.
Nu ska jag fixa lite i lägenheten!
https://adamsteen.se/
Previous articleFörsta natten i lägenheten
Next articleFullt ös!

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here