Onsdags-VM på skidor

Min klubbkompis Daniel Olsson mailade mig en bra idé angående ett liknande upplägg som vi kör med cykel sommar och höst. Alltså Ingarvet-GP och Onsdags-VM. Jag at själv haft liknande funderingar och tycker detta initiativ är väldigt välkommet. Det viktiga är att alla känner sig välkomna. 
Såhär skriver Daniel:
Hej på er! 
Jag har länge funderat på att starta upp gemensamma träningstävlingar/tävlingsträningar här i Falun. Cyklisterna här har både onsdags VM och Ingarvet GP (fruktansvärt roliga och givande träningstillfällen där både elit och nybörjare kör tillsammans!) och detta är någonting jag tycker vi skidåkare borde ta efter! 
Jag tänker mig ett upplägg där tävlingsdiciplinen kan variera lite från gång till gång men en variant skulle kunna vara att köra masstart med 4,3,2 eller 1 varv på eljusspåret. Antal varv väljer man själv. 
Resultaten spelar ingen roll och om du är nybörjare eller elit spelar heller ingen roll det viktiga är att vi har kul och sparrar varandra! 
Någon som tycker det låter intressant? 
Jag kommer hur som helst köra nu på onsdag 12/12. Klassisk stil (skate om man vill) Start kl 19:00. Samling 18:30 på spåret utanför skyttepaviljongen om det är någon som vill värma upp tillsammans med mig!
Hör av er om ni har några frågor eller funderingar!
Hoppas vi ses!
/Daniel Olsson
Falun Borlänge SK”

Dela gärna med er och sprid denna information!
https://adamsteen.se/

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

11 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here