Onsdags-VM tillsammans med snökanonerna!

Hallå hallå.

16:e november, skidåkare letar snö och jag kör cykel (!), i snökanonernas dimma dessutom!

Idag var det minus 2 grader, trots det var vi 15-20 tappra cyklister som ställde upp i dagens onsdags-VM, riktigt skoj!

Vi körde den förkortade banan som vanligt de senaste veckorna. Tre heat à två varv. Det var snabbingar som Magnus Darvell, Martin Eriksson, Jesper Larsson, Jens Westergren, Fredrik Eriksson, Janne Jakobsson, Lars Bleckur och så vidare med. Alltså två av tre från SM-pallen i herrarnas elitklass nu i helgen var alltså med!

I första heatet kom jag iväg kring tionde plats, men efter ett halvt varv avancerade jag mig upp till femma. Ut på andra varvet stötte jag ifrån Jesper Larsson som hade en lite sämre dag idag. Låg resterande del av varvet som ensam trea efter Darvell och Martin Eriksson.

På tredje heatet kom jag femma. Gick bra även i detta. Darvell, Martin, Jens W och ytterligare en person var före mig i detta.

I tredje heatet gick det lugnare och efter ett varv så gick jag upp och stötte vilket gav mig en lucka. Men Darvell som öppnar lugnt kom direkt ikapp och likaså Jens. Så jag kämpade mig i mål som trea igen.

Känner att jag har ben för att åka rätt fort på platten och uppför. Men det saknas lite teknik fortfarande i kurvorna. Men den blir hela tiden mycket bättre. Fan vad kul det är med cykelcross!!

Bilder:

https://adamsteen.se/
Previous articleNu är vi redo!
Next articleSnökanonsfilm

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here