Orakade ben på MTB:N!

Halloj.
Årets första cykelpass är till ända! Jag körde 2,05 timmar på MTB med följande vända; Britsarvet – Österå – Toftbyn- Sundborn – Kårkäkt – Karlsbyheden – Danholn – Hosjö – Kvarnberget – Gruvriset – Hem. En fin vända på 57,6 kilometer, med 26 km/h i snitthastighet. Det kändes bra i benen för att vara första passet och jag tyckte att det blev bättre ju längre in i passet jag kom. Snittpuls: 144, maxpuls 168.
Tre minuter in i passet såg jag Henrik Öijer på andra sidan vägen, han var på väg hem antar jag. Ovan cyklist som man är så hejade jag och vinkade, det man fick tillbaka var en ”cool” nickning. Är det så att man inte är tillräckligt steekig som cyklist då kanske? 🙂
En fråga till dig Öijer, Oscar Ekstam och eventuellt andra cyklister som läser bloggen; Att det inte är accepterat med orakade ben på vägarna vet jag sedan länge, men så här i början av säsongen och men benvärmare på, så borde det väl inte göra något va?!
Veckans schema har blivit ändrat då det blev ett missförstånd (dubbelbokning) angående jobb på Lugnets Äventyr, så jobbar jag onsdag-fredag på City Gross trädgård, mellan 08.00-17.00.
https://adamsteen.se/
Previous articleBilder från Bosölägret:
Next articleCity Gross

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

2 COMMENTS

  1. Till och med jag kör orakat. Fast givetvis med benvärmare över.
    Barbent är på tok för tidigt, det är bara dumma fotbollspelare som vill vara skadade resten av säsongen som sysslar med sånt 😀

    Nu kan du gissa en gång till på min Racetuning

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here