Orakade ben på MTB:N!

Halloj.
Årets första cykelpass är till ända! Jag körde 2,05 timmar på MTB med följande vända; Britsarvet – Österå – Toftbyn- Sundborn – Kårkäkt – Karlsbyheden – Danholn – Hosjö – Kvarnberget – Gruvriset – Hem. En fin vända på 57,6 kilometer, med 26 km/h i snitthastighet. Det kändes bra i benen för att vara första passet och jag tyckte att det blev bättre ju längre in i passet jag kom. Snittpuls: 144, maxpuls 168.
Tre minuter in i passet såg jag Henrik Öijer på andra sidan vägen, han var på väg hem antar jag. Ovan cyklist som man är så hejade jag och vinkade, det man fick tillbaka var en ”cool” nickning. Är det så att man inte är tillräckligt steekig som cyklist då kanske? 🙂
En fråga till dig Öijer, Oscar Ekstam och eventuellt andra cyklister som läser bloggen; Att det inte är accepterat med orakade ben på vägarna vet jag sedan länge, men så här i början av säsongen och men benvärmare på, så borde det väl inte göra något va?!
Veckans schema har blivit ändrat då det blev ett missförstånd (dubbelbokning) angående jobb på Lugnets Äventyr, så jobbar jag onsdag-fredag på City Gross trädgård, mellan 08.00-17.00.
https://adamsteen.se/
Previous articleBilder från Bosölägret:
Next articleCity Gross

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

2 COMMENTS

  1. Till och med jag kör orakat. Fast givetvis med benvärmare över.
    Barbent är på tok för tidigt, det är bara dumma fotbollspelare som vill vara skadade resten av säsongen som sysslar med sånt 😀

    Nu kan du gissa en gång till på min Racetuning

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here