På Borlänge tour igår

Tycker att det är kul att kolla på tävlingar. Men ibland kan det vara lite jobbigt att kolla på skidtävlingar, exempelvis om jag är sjuk, skadad eller liknande. Då är det oftast lite skönare att kolla cykeltävlingar, eftersom att jag själv inte tävlar i det. I går var jag, Linus Larsson och Joakim Rissveds och kollade på Borlänge tour, riktigt kul att träffa folk man känner och heja på sina kamrater. Tog några bilder:

Johan Landström

https://adamsteen.se/

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here