Pigga ben på Onsdags-VM!

Halloj!

Idag hade jag pigga ben. Kanske piggaste på hela säsongen (hittills får vi hoppas). Kände redan på vägen in mot Lugnet från Skuggarvet att jag var pigg. Hade 9,30 minuter från garaget i Skuggarvet till infarten på Lugnet.

På dagens träning var vi återigen ett 20-tal tappra cyklister, och då saknade vi tröttingar som Henrik Öijer, Lisa Ström, Oscar Ekstam, Robert Österling, och så vidare. Listan kan göras lång.

Vi körde precis som förra veckan en något kortare bana, som går mer kring stadion. Vilket gör att man hela banan har ljus! 3 heat på 2 varv vardera stod på programmet.

I första heatet så stack Martin Eriksson direkt. Jag försökte hänga på men orkade inte riktigt utan åkte solo som tvåa cirka 7-8 sekunder bakom Martin hela heatet.

Andra heatet så kände jag mig fortsatt stark. Hade dock lite otur i några svängar och tog mig i mål som fyra, låg på den starke Stefan Carlssons hjul.

På tredje heatet låg jag med och stred om andraplatsen med fem andra. Men ett antal dåliga kurvtagningar så rullade jag i mål på en femteplats, fortfarande pigg!!

Då jag sen under hemvägen till Skuggarvet fortfarande var pigg så kände jag ju mig tvungen att gasa ytterligare.

Jäklar vad kul det är när benen och kroppen är pigg!

Några blurriga bilder:

https://adamsteen.se/
Previous articleGlöm inte!
Next articleJobbtime

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here