Plant-, rullskids-, och styrke-premiär

Idag blev det många premiärer. Först planten, ingen succé direkt med plus sju och spöregn, så fort jag stannade till så höll jag på att frysa ihjäl. Men jag höll modet uppe och genomförde dagens uppgifter med galant (ursäkta ironin..). 
Dagens andra och tredje premiärer blev precis som rubriken skvallrar om, nämligen rullskidor och ett ”riktigt” styrkepass. Började med att staka mig in till Lugnet, taktisk lagd som jag är så hoppade jag över pulsklockan, tror inte att den är kapabel att visa hjärtfrekvens över 250?! Väl inne vid Lugnet så mötte jag upp Darnerud. Vi gick in i friidrottshallen och körde ett styrkepass bestående av både skivstångsryckande och lite egen kroppslyftning. Vi var väl där inne i sisådär en timme. När vi kände oss nöjda så begav vi oss ut på rullisarna igen, först ett varv kring Lugnet och Järlinden, innan det var dags att dra sig hemåt till det smått värdelösa pojkrummet i Skuggarvet igen.. 
Kändes väl hyfsat för att vara en värdelös klenis som mig. Dock så kändes det något i armbågarna sista tio minuterna, men det kan väl kanske bero på att jag enbart stakade och att det var första passet. Vad vet jag..
Passdata:
1,10 timmar stakning rullskidor

40 minuter gymstyrka  

https://adamsteen.se/
Previous articleFörsta plantdagen
Next articlePlantbärare Adam

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here