Positivt inlägg och fullspäckad dag

Godmorgon. 
Vet att det är svårt, men vi testar med ett positivt inlägg idag. Okej?!
Denna dag är fullspäckad; jobb på skolan några timmar, jobb i Tällberg, hämta min bil som har lagat ett utnött säte och sedan träna en liten sväng. Bara att försöka kämpa på. Jag har ju ändå gjort ett val när jag tackat ja till alla jobb och när jag väljer att träna så pass som jag gör. Det blir så en kort tid nu och det är bara att dra ner på fritiden så länge. Har ju ändå ingen sådan, förutom att sitta vid datorn och vila, typ. Så det ska väl funka bra!
Gårdagens allra bästa grej var detta köpet:
Mina läppar har på grund av kylan varit helt förstörda, torra och jävliga under en tid. Körde tidigare med försvarets hudsalva, den har funkat alla andra år. Men inte längre. Klev in på apoteket igår och hittade denna ”Carmex”, det blev nästan genast bättre. Kändes som liniment på läpparna först, men ändå en skön känsla. Så jävla värt köp! 
Nu ska jag åka och undervisa i svenska. Men jag avslutar med en till bild från förr, den visar mig, Henrik Jansson och David Eriksson:

Foto: Erik Birgersson 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

4 COMMENTS

  1. Japp. Ser ut att bli 2-5 minusgrader, så det lär väl funka med typ swix VR45 till fäste och ett blått glidparaffin från Briko Maplus, eller liknande.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here