Premiärpass på landsvägscykeln!

Äntligen har jag rastat min nya landsvägscykel för året! Min Sensa gick faktiskt kanon. Den var rappare och mer kvick än min förra. Det känns toppen. Benen lämnade då inga formbesked, men det var ändå jävligt kul och skönt att cykla! 
Jag körde gamla cykelvägen bort till Borlänge och den lilla ”slalombacken” vid Tjärna Ängar där jag hälsade på min gode vän Martin Eriksson som hade en demodag för cyklar där. Sedan cyklade jag hem över Ornäs, Aspeboda och Olsbacka. 1,55 var jag ute. Direkt därefter så körde jag hållningsstyrka!
Bilder:

https://adamsteen.se/
Previous articleLever idag också
Next articleFredpang

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here