Premiärpasset klassiskt; 2,10 timmar!

Vi började med att åka ett varv på banan för Dalarullen (rullskidloppet som går den 1 juni, http://www.dalarullen.se/). Alltså från Lugnet, upp till Skuggarvet, höger i Hobborn, Lilltäkt, Östborn, Sveden, gamla Svärdsjövägen, Lugnet. Ett varv tog cirka 1,20 timmar. Vi skarvade då turen vidare ut mot Hosjö. 
Skönt att ha fått till två bra rullskidpass idag!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here