Rena och skrynkelfria kläder

Hallå mina kamrater!
Jag har fått äran att testa en väldigt bra och välbehövlig produkt från ”
I boxen så får du exempelvis plats med byxor, skjorta, kjol och tröja + dina accessoarer. Alltså ett helt och komplett set till din vardag i rena och skrynkelfria kläder. Boxen väger endast 425 gram och mäter in på: 38 + 26,5 + 8 centimeter. 
Denna grymma produkt kommer jag använda ofta, för det är inte bara till och från jobbet den passar utmärkt, även om du är ute på resor av olika slag, eller som för mig när jag är iväg på diverse tävlingar så passar detta förträffligt och jag kan verkligen rekommendera en IAMRUNBOX Garment Carrier till alla!  
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here