Riktigt bra och tuffa löpintervaller

I detta inlägget bjuds det på två stycken karakteristiska ”här, ta kort på mig/oss efter träningspasset-bilder”. Typiskt för oss dåliga bloggare som jobbar alldeles för lite med stativ, bra kameror, självutlösare och så vidare. Men jag bjuder ju in er till skratt på min bekostnad i alla fall, det är ju ändå omtänksamt.
Jag gillar att träna med Kalle Gräfnings. Det blir bra pass då. Dagens pass var inget undantag. Han var chef för ett löpintervallpass som han brukar återkomma till ett antal gånger per sommar. Enligt honom 3-4 gånger per år de senaste tio åren. Mäktigt. Sex intervaller á fem minuter. Det roliga med dessa intervaller (åtminstone om det går bra) är att han har start- och målpunkter. Startpunkterna för varje intervall är alltid samma, men så klart beroende på hur fort man springer så varierar målpunkterna. Idag så var vi någonstans emellan ”väldigt bra” och ”dåliga” målpunkter på de två första intervallerna. Därefter så hamnade vi på ”väldigt bra” och ”rekord” på de fyra sista. Mäktigt. Jag själv bidrog inte alls till farthållningen, utan låg klistrad i Kalles rygg, bitvis hade jag precis fullt upp med att bara hänga med, men jag lyckades.

Mycket fina
https://adamsteen.se/

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here