Rört på mig

God eftermiddag läsare.

Idag har jag tränat ett lätt pass. Eller träna var väl att ta i, jag har rört på mig. Sprungit väldigt lätt i 50 minuter med lite löpskolning, pendelövningar och lätt tänjning. Körde en treminutersintervall också.

Kände mig allt annat än pigg då jag begav mig ut. Sista tio minuterna så släppte misärkänslan något och det gick att springa obehindrat i alla fall. Det tär på min halvfeta gubbkropp att träna. Men vi biter ihop!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

Åkt Vasaloppet idag

Hej. Då har vi betat av årets trevligaste träningspass: Vasaloppet från start till mål. Jag och Jone körde hela och den gode Ulf Nordström var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here